17 Mart 2012 Cumartesi

Mineral Makyaj Ürünlerini Tanıyalım...

Sirius mineral makyaj ürünleri kesinlikle yağ, talk pudrası, paraben ve kimyasal içermez. O kadar doğaldır ki, gerekli durumlarda makyajınızı temizleden uyumanız bile mümkündür.
SİRİUS Mineral Ürünleri”nin içinde ne vardır?


Önemli olan SİRİUS Mineral Ürünleri”nin içinde ne olmadığıdır. SİRİUS Mineral Ürünleri %100 saf minerallerden oluşur. Koruyucular, yağ, parfüm ve diğer cilde zararlı maddeleri içermez. “SİRİUS Mineral Ürünleri” genel olarak dört maddeden oluşur: Titanyum Dioksit, Çinko oksit, Mika, Demir Oksit
Neden mineral makyaj ürünlerini kullanmalıyım?
Toz mineral makyaj ürünlerinin bu kadar rağbet görmesinin çeşitli nedenleri vardır. Pazardaki en doğal makyaj ürünleridir. Sıvı fondötene karşılık cildinize toz mineral makyaj ürünlerini uyguladığınızda en temel farklardan biri cildinizi nasıl hissettiğininizdir. Sıvı fondötenin içeriğinde su, yağlar, parafin, petrokimyasallar, sentetik nem tutucular, yapıştırıcı, dolgu maddesi (talk gibi) ve mineral renklendiriciler vardır. Bununla beraber boyalar ve koruyucular da eklenmiştir. SİRİUS Mineral Ürünleri koruyucular ve tamamıyle gereksiz olan bütün diğer tahriş edici bu maddeleri içermez. İçinde ucuz dolgu maddesi olmaması nedeniyle doğal pigmentler cilde kolayca sürülür ve kapatıcılık sağlar. Binlerce yıldır kozmetik amaçlar için kullanılmış doğada oluşan mineraller içerir. Bu mineraller doğada binlerce yıldır çıkarılmakta, saflaştırılıp toz haline getirilmektedir. Bu minerallerin çoğu, özel bir aydınlığa sahiptir ki cilde uygulandığında hoş bir parlaklık verir. Bu da kızarık ya da olgun ciltler için sağlıklı bir görüntü verir.
Mineral kozmetik ürünleri güneş koruması sağlar mı?
Evet, SİRİUS mineral fondöten kimyasal içermez ve titanyum dioksid kullanılmasından dolayı doğal güneş koruması sağlar. Titanyum dioksid kimyasal güneş koruması olmadan hem UVA hem de UVB ışınlarını etkili şekilde bloke eden doğada kendiliğinden oluşan bir mineraldir. Yüzünüze her gün bir tür güneş koruması sürmeniz tavsiye edilir. Aynı zamanda yüzünüzde ince çizgiler farkederseniz, bu yaşlanma belirtileri cildin kurumasından değil öncelikle güneşin zararlarından olduğunu da hatırlatırız.
SİRİUS Mineral Kozmetik Ürünleri problemli ciltlerde de işe yarar mı?
SİRİUS mineral Ürünlerinin koruyucu ve yatıştırıcı işlevi vardır. SİRİUS mineral Ürünleri dermotologlar ve estetik cerrahlar tarafından tavsiye edilir ve akne, rosacea, hassas, kuru ve yağlı cilt dahil çeşitli cilt sorunları için idealdir.
Cildimde akneler çıkar mı?
Eğer cildiniz hassas ise ve geçmişte kozmetiklerle ilgili kötü deneyimleriniz olduysa o zaman SİRİUS Mineral Kozmetik Ürünleri tam size göre. İyi kalite kozmetik ürünleri bile bir garanti taşımazken bir reaksiyon görülmesi nadirde olsa ihtimaldir. Kozmetiklerde en tahriş edici ürünler talk, boya ve parfümdür. Bizim ürünlerimizde bu maddelerden hiçbiri yoktur.
Pudra olduğu için toz mineral makyaj malzemeleriniz cildimi kurutur mu?
Mineralli pudra ile mineral içermeyen pudra tamamiyle farklıdır. Mineral içermeyen pudralar çok kurutucudur çünkü ana malzeme olarak talk kullanırlar. Talk sadece cildi kurutmakla kalmaz, aynı zamanda bir kanserojen madde olarak şüphe altındadır. SİRİUS kozmetik talk kullanmaz. Toz makyaj malzemelerimiz ciltteki nemi arttırır.
Yağlı cildim var ve gün içinde parlak bir görünüme sebep oluyor. Ne yapmalıyım ?
Bitiş Pudrası dediğimiz Mineral Veil (Mv01) adlı ürünümüz yağı emerek doğal ve parlamayan bir sonuç verir. Tamamiyle şeffaftır ve kalıp gibi bir görüntü oluşturmaz böylece gün boyunca ihtiyaç duyduğunuz sıklıkta uygulayabilirsiniz.
Hiçbir ürünümüzde hayvansal yağ bulunmamaktadır ve ürünlerimiz hayvanlar üzerinde test etmeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder