17 Mart 2012 Cumartesi

Çok Amaçlı Mineral Göz Farları

Göz makyajı için seçtiğiniz ürünün size özel kişisellikte ve doğallıkta olması önemlidir. Bazı bayanlar sade bir göz farı ve maskara ile makyajını tamamlarken, bazı bayanlar tam göz makyajını tercih ederler. Bu tamamen sizin tercihinize kalmıştır. Sirius'un çok amaçlı göz farları size bu özgürlüğü sağlar. Nasıl mı?
Kendi seçiminiz olan bir renk ile sadece bir göz farı uygulaması yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra aynı ürün ile tam makyaj da yapabilirsiniz.



Dudaklarınızda;
Şeffaf likit ruju dudaklarınıza uyguladıktan sonra seçtiğiniz bir renk ve fırça yardımı ile dudaklarınızı renklendirebilirsiniz.
Tırnaklarınızda;
Şeffaf tırnak cilasını seçtiğiniz bir renk ürüne bandırarak tırnaklarınıza bir kat sürün, tüm tırnaklarınızı tamamladıktan sonra daha parlak ve kalıcı olması için bir kat daha aynı işlemi yapın.
Kaşlarınızda;
Kaşlarınız için biraz daha yumuşak tonlar seçmelisiniz. Fırça yardımı ile uyguladığınızda daha pürüzsüz ve dengeli bir kaş rengine sahip olacaksınız.
Eyeliner;
İnce ve açılı bir fırçayı önce hafifçe suya ve sonra seçtiğiniz bir renge bandırarak kirpik çizginiz boyunca uygulayın.
Sirius Mineral ürünlerinin hiçbirisinde paraben, kimyasal, alerjen gibi maddeler olmadığından güvenle kullanabilirisiniz. Ayrıca tüm ürünlerimizde herhangi bir son kullanma tarihi yoktur, bu yüzden zamanla renk çeşitlerinizi arttırmanız ileride herhangi bir ürünü atmanızı gerektirmeyecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder